logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Zuidwolde

Split unit Airco Zuidwolde Een split unit airco in Zuidwolde 

U bent op zoek naar een Airco of multi split airco? 
Zoek niet verder, wij van Av-klimaattechniek staan voor u klaar! 

Wij zorgen er niet alleen voor dat u voorzien bent van een goede en kwalitatieve airco, maar wij plaatsen deze ook voor u en zorgen uiteraard voor het onderhoud.
Dit is natuurlijk wel zo handig!

Samen met u kijken wij naar welke Airco het beste past bij uw situatie. Want wilt u een kleine ruimte koelen/verwarmen? Of gaat het om uw hele bedrijfspand, of wilt u missschien wel uw caravan koelen/verwarmen? 
Wij kijken samen met u uitvoerig naar de mogelijkheden.  

Zowel koelen als verwarmen!

Ja, u leest het goed! De meeste van onze airco's zijn niet alleen fluisterstil en energiezuinig, maar kunnen ook zowel koelen als verwarmen. In de meeste gevallen zijn onze airco's en multi split unit airco's zelfs voordeliger dan uw huidige CV installatie.

In uw bedrijf een airconditioning?

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Zuidwolde en de rest van Nederland.
Onze airco's zorgen voor een aangename temperatuur voor u, uw werknemers en uiteraard ook uw klanten. 

Contact over een split airco in Zuidwolde

Uiteraard snappen wij dat de keuze reuze is. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco Zuidwolde