logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Ijlst

Split unit airco IjlstEen split unit airco in Ijlst 

U wilt graag een Split Unit Airco of Multi Split Unit Airco? Wij van AV-klimaatechniek staan graag voor u klaar in Ijlst én leveren, monteren en onderhouden onze Airco's voor u. 

Wist u trouwens dat bijna al onze modellen zowel kunnen koelen als ook verwarmen? Wat uw wensen ook zijn, samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die bij uw situatie past.

Een split Unit Airco in Ijlst is de oplossing

Onze zomers worden steeds heter en onze winters steeds kouder, met onze Splti Unit Airco's of Multi Split Airco is het bij u thuis (of natuurlijk in uw bedrijfspand) altijd een aangename temperatuur. 
Onze Split Unti Airco's of Multi Split Airco's zijn natuurlijk fluisterstil en energiezuinig. 
Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Hét grote voordeel van een split unit airco of een multi-split airco in Ijlst is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt buiten het pand geplaatst waardoor u zo min mogelijk overlast ervaart.

Contact over een split airco in Ijlst

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Ijlst kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Ijlst. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op