logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

split unit airco Olst

Split unit Airco OlstU wilt graag een Airco in Olst of omgeving? Wij staan graag voor u klaar. Ons team van professionele monteurs kijken graag samen met u naar welke Split Unit Airco of Multi Split Unit Airco het beste bij uw situatie past. Wij staan overal voor u klaar, of het nu in de winkel is of in uw kantoorpand of caravan. 

Wist u dat veel van onze modellen zowel kunnen koelen als verwarmen? En dat onze airco's dit ook nog eens energiezuinig én fluisterstil doen? 

Een split Unit Airco in Olst is ook voor u de oplossing

Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s.Onze mono Split airco's kunnen één ruimte verwarmen en koelen. Met onze Multi-Split airco's kunt u meerdere ruimtes apart of tegelijk koelen en verwarmen. 
Het fijne van onze Multi Split airco's is dat de compressor buiten het pand geplaatst wordt. hierdoor zijn onze airco's nog stiller. Daarnaast zijn onze airco's meestal voordeliger dan uw huidige CV-installatie. 

Een airconditioning voor u!

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Olst. Wij staan zowel thuis als op de werkvloer voor u klaar. 
Wij zorgen ervoor dat u overal van de juiste temperatuur voorzien bent. Dit doen wij zowel bij u thuis als bij u op kantoor, in uw woonboot of in de Caravan. Bij ons bent u verzekerd van een fijne en aangename temperatuur.

Contact over een split airco in Olst

Ons team van deskundige en professionele medewerkers staan graag voor u klaar. Kunt u geen keuze maken of weet u niet welke airco het beste bij uw situatie past? Wij helpen u graag deze keuze maken. Neem snel contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Olst. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op