logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Airco Schoonebeek

Split unit Airco SchoonebeekEen Split Unit Airco in Schoonebeek. Een stad in de provincie Groningen. Ook als u opzoek bent naar een airconditioning in Groningen kunt u bij AV-Klimaattechniek terecht. Wij leveren aan particulieren (caravans, woonboten, huizen etc) en aan bedrijven (kantoren winkels etc.) De meeste van onze airco's kunnen zowel koelen als verwarmen. In veel gevallen kunt u zelfs een subsidie hiervoor aanvragen waardoor de aanschaf wel heel voordelig wordt. Want naast de voordelige prijzen die wij hanteren, zijn onze airco's ook nog eens energiezuinig en fluisterstil.

Een Split Unit Airco in Groningen is de oplossing

Inderdaad ook in Groningen (de stad van de Martinitoren die werd gebouwd in 1469). Wij leveren zowel losse mobiele airco's als ook de energiezuinigere wand en plafondmodellen. Hierdoor kunt u er voor zorgen dat het lekker koel in uw woonkamer of bedrijf wordt. En in de winter kunt u er voor zorgen dat het aangenaam warm wordt, de meeste van onze modellen zijn voorzien van een warmtepomp. Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgende twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Groningen is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Hierdoor heeft u een energiezuinige maar ook een fluisterstille airco.

Een airconditioning in het bedrijf

Wij leveren ook aan bedrijven en winkels. Ook voor bedrijven en winkels is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een subsidie. Meer informatie hierover geven wij u graag. Er zijn vele mogelijkheden om onze energiezuinige en fluisterstille airco's te gebruiken. Behalve koelen en verwarmen zorgen ze ook nog eens voor een ideale vochtigheidsgraad. Dit komt uw klanten en personeel ten goede.

Contact over een Split Airco in Groningen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Schoonebeek kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Bent u in een andere plaats op zoek naar een Airco of Split Unit Airco? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past, bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een Split Unit Airco in Groningen. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op