logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Alkmaar

Split Unit Airco AlkmaarEen split unit airco in Alkmaar zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Maar wat is een aangenaam leefklimaat? Vindt u het heerlijk om in de winter met een warme kruik in bed te stappen? Of slaapt u het liefst met het raam op een kier? Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning helpt bij het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Alkmaar ontdekken het gemak van een airco in huis en een airco op kantoor. Want wist u dat een airconditioning tegenwoordig zowel kan koelen als verwarmen?

Een split Unit Airco Alkmaar is de oplossing

Op zoek naar een airco in huis in Alkmaar? De mobiele airco is erg populair voor thuisgebruik. Het grootste voordeel van een mobiele airco is dat de airconditioning verplaatsbaar is. Zo is het mogelijk overdag de woonkamer te verkoelen en ‘s avonds de airconditioning te gebruiken voor het verkoelen van uw slaapkamer. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een vaste airco in huis. Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Alkmaar is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Alkmaar. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Alkmaar

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Alkmaar kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 0522 - 492 661 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Alkmaar. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op