logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Assen

Split unit Airco AssenEen split unit airco in Assen in de provincie Drenthe Steeds meer bedrijven en particulieren weten de weg naar AV-Klimaattechniek te vinden voor een Energiezuinige en Fluisterstille  airconditioning De meeste van onze Aircos kunnen tegenwoordig zowel koelen als verwarmen! En in heel veel gevallen kunt u gebruik maken van een Subsidie. Wij vertellen u hier graag meer over. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u een persoonlijk vrijblijvend advies wilt ontvangen omtrent een Airco in Assen. 

 

Een split Unit Airco in Assen is de oplossing

Op zoek naar een airco in Assen? Naast de Mobiele Airco hebben wij  mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Assen is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Wilt u meer informatie over een van onze airconditioners? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Assen. Door de ideale temperatuur in uw bedrijfsruimte wordt de produktie verhoogt, en is het aangenaam vertoeven voor uw klanten. Niemand wil toch lang verblijven in een ruimte waar het warm en benauwd is? Ook uw klanten niet.

Contact over een split airco in Assen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Assen kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco?  De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Assen. Ga verder naar de webshop of Neem contact op