logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Utrecht

Split unit Airco UtrechtEen split unit airco in Utrecht De stad in het "midden"van Nederland met haar mooie domtoren en mooie grachten. Ook in deze stad monteren onderhouden en leveren wij van AV-Klimaattechniek Airco's Multi Split Airco's en Split Unit Airco's. Of het nu gaat om het plaatsen van een airconditioning in een winkel of kantoorpand of een woonboot of een woonhuis, wij plaatsen uw Airco overal. Wist u trouwens dat bijna al onze modellen zowel kunnen Koelen als ook Verwarmen? Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning helpt bij het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Amsterdam ontdekken het gemak van een airconditioning in huis.

Een split Unit Airco in Utrechtis de oplossing

Veel mensen gebruiken uiteraard in de zomer om hun kamer, of huis te koelen. Wat niet veel mensen echter weten is dat je ook met een Airco prima je huiis kan verwarmen, In heel veel gevallen is dit nog voordeliger dan met een traditionele CV Instalatie. Veel meer mensen ontdekken het gemakt van een Airco en komen er achter dat alle vooroordelen niet juist zijn. Airco's zijn namelijk heel Energiezuinig en Fluisterstil. Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Daarmee is een Airco de oplossing voor het juiste klimaat in huis, immers u kunt zowel energiezuinig Koelen als Verwarmen. U haalt met een Airco zelfs een hoger rendement dan met een Centrale Verwarming. en u heeft altijd de ideale temperatuur in uw huis of bedrijf.

Een airconditioning in het bedrijf

Als u uw klanten een optimale omgeving wilt bieden om hun aankoopbeslissingen te maken dan is een Airco of Split Unit Aiirco onmisbaar in uw bedrijf. Niemand wil toch te lang in een warme winkel verblijven? Of wie wil er nu een opdracht bespreken in een muf en warm kantoorpand? Daarbij, ook uw eventueel aanwezige personeel zal minder presteren als de Klimaatbeheersing niet juist is. Daarom is een Airconditioning onmisbaar in ieder bedrijft. In Untrecht maar uiteraard ook daarbuiten,

Contact over een split airco in Utrecht

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Amsterdam kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Utrecht. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op