logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Eindhoven

Split unit Airco EindhovenSplit Unit Airco EindhovenOp zoek naar een Airco? Op zoek naar een split unit airco in Eindhoven de Lichtstad van Nederland?

Ook in deze stad, in de provincie Noord-Brabant, leveren wij Split Unit Airco's en andere modellen airco's zoals bijvoorbeeld de Multi Split Airco's en al onze andere Airconditioning modellen. Of het nu gaat om het plaatsen van een airconditioning in een winkel of kantoorpand of een woonboot of een woonhuis, wij plaatsen uw Airco overal. De Meeste van onze Airconditioners kunnen behalve koelen ook uitstekend verwarmen. Wist u dat dit zelfs heel voordelig kan? Wij vertellen u hier graag meer over in onderstaand artikel. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen dat u zelfs in aanmerking kunt komen voor een subsidie! Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning helpt bij het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Eindhoven ontdekken het gemak van een airconditioning in huis. U ook?

Een split Unit Airco in Eindhoven is de oplossing

Of u nu wilt Koelen of verwarmen steeds meer mensen ontdekken het gemakt van een Airco en komen er achter dat alle vooroordelen niet juist zijn. Airco's zijn namelijk WEL heel Energiezuinig en Fluisterstil. Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split unit airco of een multi-split airco in Amsterdam is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Daarmee is een Airco de oplossing voor het juiste klimaat in huis, immers u kunt zowel energiezuinig Koelen als Verwarmen. U haalt met een Airco zelfs een hoger rendement dan met een Centrale Verwarming. en u heeft altijd de ideale temperatuur in uw huis of bedrijf.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Eindhoven. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Eindhoven

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Eindhoven kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Eindhoven. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op