logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Leeuwarden

Split unit Airco LeeuwardenAirco in Leeuwarden

Ook in Leeuwarden Ljouwert  leveren en onderhouden wij uw split unit airco in Leeuwarden.

Leeuwarden is de hoofdstad van de Provincie Friesland. Leeuwarden heeft op dit moment bijna 97.000 inwoners (2017) , Av Klimaattechniek kan er voor zorgen dat uw winkel, kantoor, huis of waar u dit dan ook wenst het een aangename temperatuur is. De meeste van onze Airconditioners kunnen behalve koelen ook uitstekend verwarmen. Wist u dat dit zelfs heel voordelig kan? Wij vertellen u hier graag meer over in onderstaand artikel. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen dat u zels in aanmerking kunt komen voor een subsidie! Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning helpt bij het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Leeuwarden ontdekken het gemak van een airconditioning in huis. U ook?

Een split Unit Airco in Leeuwarden is de oplossing

Veel mensen denken aan een Airco als het zomers warm is maar wat niet veel mensen weten is dat een Airco ook prima gebruikt kan worden in de winter.
Sterker nog, in veel gevallen is het verwarmen met een Airco voordeliger dan met een traditionele CV instalatie, door deze besparing op Energie is het in de meeste gevallen mogelijk om een subsidie te ontvangen. (Zowel zakelijk als prive) Een Airconditioning gebruikt u dus niet enkel en alleen zomers om het lekker koel in huis te krijgen maar zeker ook in de winter om uw huis behagelijk warm te krijgen.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Leeuwarden. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Leeuwarden

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Leeuwarden kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Leeuwarden. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op