logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Emmen

Split unit Airco Emmensplit unit airco in Emmen. Een prachtige plaats in de Provincie Drenthe, dat is wat Emmen is. Ook in Emmen kunt u bij ons terecht voor een Multi Split Unit of een Split Unit Airco.  De meeste van onze Airconditioners kunnen behalve koelen ook uitstekend verwarmen. Sterker nog, wat niet heel veel mensen weten is dat dit zelfs heel voordelig kan! En dan bedoelen wij niet alleen de aanschafprijs maar ook de prijs voor het gebruk. Zo kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een subsidie!  Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning helpt bij het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Emmen ontdekken het gemak van een airconditioning in huis. U ook?

Een split Unit Airco in Emmen is de oplossing

Inderdaad u leest het goed, een airco is de oplossing. Want met een Airco kuint u veel meer dan u denkt en vaak ook nog Veel Goedkoper dan u denkt. Veel mensen denken namelijk dat men een Airco alleen gebruikt  als het zomers warm is maar wat niet veel mensen weten is dat een Airco ook prima gebruikt kan worden in de winter. Sterker nog, in veel gevallen is het verwarmen met een Airco voordeliger dan met een traditionele CV instalatie, door deze besparing op Energie is het in de meeste gevallen mogelijk om een subsidie te ontvangen. (Zowel zakelijk als prive) Een Airconditioning gebruikt u dus niet enkel en alleen zomers om het lekker koel in huis te krijgen maar zeker ook in de winter om uw huis behagelijk warm te krijgen. 

Een airconditioning in het bedrijf

Veel van uw klanten zien er tegenop om in de warme zomermaanden op een warm kantoor te zitten of in een warme winkel iets aan te schaffen. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Emmen. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Emmen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Emmen kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Emmen. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op