logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Veendam

Spit unit Airco Veendam Ook in Veendam zorgt AV- Klimaattechniek ervoor dat u kunt genieten van een heerlijk binnen klimaat. Met onze Airco's kunt u altijd werken en wonen in de juiste temperatuur. Het zal nooit te warm en nooit te koud zijn maar juist aangenaam in huis. Inderdaad, nooit te koud, want wat niet veel mensen weten is dat u met de meeste Airco's gewoon kunt Koelen en Verwarmen.

Dus als u opzoek bent naar een Split Unit Airco dan bent u bij AV Klimaattechniek - Veendam aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op, Ook voor Onderhoud.

 

Een split Unit Airco in Veendam is de oplossing

Inderdaad een Split Unit Airco of een Multi Split Unit Airco is DE oplossing. 

Zomers en in de winter kunt u met de meeste Airco's prima verwarmen en koelen. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Veendam is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. En wist u dat een Airco ook heel zuinig in gebruik is? Zelfs met verwarmen? Zo zuinig zelfs dat u er in een heleboel gevallen gewoon subsidie voor kan aanvragen? Neem snel contact met ons op en wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Veendam. Een Airconditioning is een onmisbaar apparaat in uw bedrijf.

Want niemand wil toch lang in een bedrijf aanwezig zijn waarbij het naar adem happen is door de warmte? Of wie wil er werknemers die minder produktief zijn omdat het gewoon te warm om te werken is? En wat te denken van uw klanten? Ook uw klanten zullen niet lang aanwezig willen zijn in een kantoor of bedrijf waar de temperatuur niet aangenaam is. Een airconditioning is dus ideaal in het bedrijf, kantoor, winkel en huis.

Contact over een split airco in Veendam

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Veendam kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Veendam. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op