logo

Split Airco Zeijen

Split Airco Zeijensplit airco Zeijen 

Zeijen is een prachtige esdorp in de Provincie Drenthe, dat is wat Zeijen is. Ook in Zeijen kunt u bij ons terecht voor een Multi Split Unit  of een Split Unit Airco. De meeste van onze airconditioners kunnen niet alleen koelen, maar ook uitstekend verwarmen. Sterker nog, wat niet veel mensen weten, is dat dit zelfs heel voordelig kan zijn! En dan bedoelen we niet alleen de aanschafprijs, maar ook de kosten voor het gebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een subsidie! Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning draagt bij aan het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Zeijen ontdekken het gemak van een airconditioning in huis. Bent u ook benieuwd naar de voordelen?

Een split Airco in Zeijen is de oplossing

Inderdaad, u leest het goed: een airco is dé oplossing. Met een airconditioning kunt u veel meer dan u denkt, en vaak ook nog veel goedkoper dan u denkt. Veel mensen denken namelijk dat een airco alleen wordt gebruikt als het zomers warm is, maar wat niet veel mensen weten, is dat een airco ook prima gebruikt kan worden in de winter. Sterker nog, in veel gevallen is verwarmen met een airco voordeliger dan met een traditionele CV-installatie. Door deze energiebesparing is het in de meeste gevallen zelfs mogelijk om een subsidie te ontvangen, zowel zakelijk als privé. Een airconditioning gebruikt u dus niet alleen in de zomer om het lekker koel in huis te krijgen, maar zeker ook in de winter om uw huis behaaglijk warm te houden.

Een airconditioning in het bedrijf

Uw klanten kijken er misschien tegenop om tijdens de warme zomermaanden in een broeierig kantoor te zitten of in een benauwde winkel te winkelen. Een te warme omgeving kan namelijk een negatieve invloed hebben op de omzet, aangezien klanten minder geneigd zijn om rustig rond te kijken. Gelukkig biedt AV-klimaattechniek de oplossing! Wij leveren, installeren en onderhouden split airco's in de regio Zeijen. Deze airconditioningsystemen zorgen voor een aangename werkomgeving, wat resulteert in productievere werknemers. Ook voor uw klanten is de juiste temperatuur van essentieel belang tijdens hun bezoek aan uw winkel. Door het installeren van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte altijd comfortabel, waardoor u tevreden klanten behoudt!

Contact over een split airco in Zeijen

Voor een airconditioning in huis of op kantoor in Zeijen heeft u de keuze uit verschillende soorten airconditioningsystemen. Raakt u het overzicht kwijt? Of bent u elders op zoek naar een airco of split unit airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek staan klaar om u te helpen. Wij weten wat de meest geschikte oplossing voor u is op het gebied van airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085-1305706 of stuur een e-mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. AV-klimaattechniek beschikt over de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn bij het installeren van een split unit airco in Zeijen.


Ga verder naar de webshop of Neem contact op