logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Provincie Friesland

Split unit Airco Provincie FrieslandSplit Unit Airco Provincie Friesland

Bent u op zoek naar een aangename temperatuur in huis? Voor zowel de zomer als ook de winter? Met een Split Unit Airco of één van onze multi-split airco’s bent u ook in de Provincie Friesland verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. En, belangrijk, dat kan al voor een belachelijk lage priijs! Kijk snel in onze webshop.

Tegenwoordig kan het zelfs in November aangenaam warm zijn en in de maanden mei juni nog behoorlijk koud zijn, Met een Split Unit Airco heeft u hier geen last van. U heeft altijd de juiste temperatuur in huis.Een split airco in de Provincie Friesland is de oplossing

Inderdaad met onze Airco's kunt u verwarmen en koelen dus u heeft alle seizoenen iets aan onze Airco's en dit kan soms zelfs nog voordeliger dan een traditionele CV instalatie 

Bent u dus in: Leeuwarden of Sneek of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

 

 

Contact met ons over een split airco in de Provincie Friesland

Wij snappen volledig dat u misschien niet direct welk model te kiezen, neem gewoon eens vrijblijvend  contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Friesland.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op