logo

 • Verwarmen met een airco

  Verwarmen met een airco

  Verwarm uw huis of kantoor met een airco

  • Energiezuinig verwarmen
  • Energiezuinig koelen
  • Fluisterstil

  Meer informatie Contact opnemen

 • Gratis verzending
 • Levering door heel Nederland
 • Gecertificeerde montage & onderhoud

Split unit airco

Bekijk hieronder onze Voordelige en Energiezuinige  split unit airco's en multi split airco's en andere Airco's op AV Klimaattechniek

Midea

midea-logo

Wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Als eigenaar van een groot aantal toeleveranciers houdt Midea ook de productie van bijvoorbeeld compressoren, ventilatoren en andere componenten in eigen hand. Alle elementen zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. De veertig eigen laboratoria testen elk product uitvoerig op onder andere het effect op de gezondheid en milieuvriendelijkheid. In joint-venture verband produceert Midea ook voor andere A-labels.

TOONAANGEVEND IN INDUSTRIËLE KOELMACHINES

In totaal levert Midea jaarlijks 33 miljoen sets airconditionings-apparaten. Midea is daarnaast één van ‘s werelds toonaangevende producenten van industriële koelmachines in zowel standaard als special made configuratie. MIDEA: MEER DAN AIRCONDITIONING ALLEEN Midea Airconditioning is onderdeel van de Midea Holding, dat onder andere huishoudelijke apparatuur produceert, zoals magnetrons, stofzuigers, kookplaten en koelkasten. Met export naar meer dan 150 landen en een totaal aantal medewerkers van meer dan 126.000 is Midea toonaangevend in de wereld van industriële producten.

Mitsubishi Heavy
Midea
Samsung
Hisense